söndag 16 januari 2011

Helg!

Jaha...då har snart den här helgen med försvunnit! Är det bara jag som tycker att det går fort nu?

Igår städades iallafall det allra sista av julen ut, dvs. ljustakarna och julgardinerna. Det blev dammat och våttorkat överallt, det är så skönt när det verkligen är RENT HUS. Tur att jag har snälla barn som hjälper till med städningen ;-)
Maken har "garagehelg"...så honom har vi inte sett mycket av alls denna helgen. Han är inne och äter mellan varven.
Nu ska Lilleman och jag straxt steka sockerbullar och bjuda farmor och farfar på. Det är såååå gott. Sen blir det bara lugnt och skönt resten av helgen.
Ikväll har vi även lovat Lilleman att en av oss ska ligga kvar med honom i sängen tills han somnar, han har ju annars blivit ganska duktig på att somna själv, men det känns som om vi borde "ge" honom något i gengäld...och eftersom han varje kväll tjatar om att han inte vill sova själv så ska han på söndagarna få välja vem som ska sova kvar med honom. Funderar även på om det är dags att ta fram "överraskningen"...eller kalla det "mutan" idag för att han är så duktig med båda toalettgåendet och sovningen?!

Ha det gott/ Åsa

Vårfint i köket!

1 kommentar:

  1. Härligt att göra vår :) ljusa fina färger. Sockerbullar lät ju lite skumt måste jag säga men det kanske är nåt man får prova framöver....
    Kramiz på er Mia

    SvaraRadera