onsdag 8 december 2010

Me&I

Igår var det dags för Me&I party hemma hos J. Jag hade tittat lite på hemsidan innan och inte hittat något särskilt som jag kunde tänka mig. MEN...väl där när man fick se plaggen och känna på dem så fanns det ju hur mycket snyggt som helst! Tyvärr var många storlekar utplockade (sent på säsongen) så jag hittade inget jag kunde matcha barnen med. Men ett varsitt set fick de iallafall. Julklappspriser var det på det mesta med så så förgrymmat dyrt blev det inte heller! Julklappar blir det!

Detta blev till Brallisen!
http://www.meandi.se/blankens/sv/produkter/102423.aspx
http://www.meandi.se/blankens/sv/produkter/102421.aspx

Och detta fick Lilleman:
http://www.meandi.se/sv/produkter/102109.aspx
http://www.meandi.se/sv/produkter/102303.aspx


Väl hemma så var Brallisen fortfarande vaken och maken och hon låg på sängen och löste korsord. Vet inte vad det tog åt henne igår, hon brukar somna bra. Det hade hon gjort men vaknat efter en halvtimme och var sprudlande glad! Så det tog nog till 22.30 innan hon somnade igen. En positiv sak med det var att hon inte vaknade och ville äta förrän klockan 3!
Men på fredag är det slutätet på nätterna. Vi har tagit ett beslut att hon faktiskt får sluta med det då. Maken ska ta henne första natten så ligger jag inne hos Lilleman då. Hoppas att det kommer gå bra, men vi är båda inställda på att nu får det va slut!
Enligt BVC så behöver hon ingen mat på nätterna längre heller...så nu kör vi!

Idag har vi en hemmadag Brallisen och jag. Lilleman är lämnad på förskolan där de skulle ha en innedag idag och baka pepparkakor! Mysigt!

1 kommentar: