lördag 11 december 2010

Första natten...

...utan mat för Brallisen har gått över förväntan!
Hon började ju härja lite redan igårkväll. Vaknade efter 45 minuter och ville förmodligen komma upp, men Maken gick in till henne, vyssade på sängen sa Godnatt flera gånger och lät henne vara (läs skrika). Efter 20 minuter så somnade hon om. Bara för att vakna efter en stund igen. Samma procedur upprepades och hon somnade nog till ordentligt vid 22-tiden. Sen hörde vi inte ett knyst förrän vid 2.30-tiden. Maken återupprepade kvällsritualen och hon skrek kanske i en kvart bara innan hon somnade om. Vaknade till igen vid 4-tiden, samma sak upprepades, hon skrek kanske en kvart nu med innan omsomning. Vaknade igen vid 5.45. DÅ fick hon en flaska och somnade om till 8.

Jag hade förberett mig på timmar med skrik och att jag och Lilleman skulle ligga i hans rum, men se det behövdes inte. Lilleman kom som vanligt in till oss nångång, vet aldrig när, och han har inte reagerat alls på Brallisens skrik. SKÖNT! Första natten är avklarad. Nu är det bara resten kvar. Ställer in mig på att denna natt blir sju resor värre....så kan det ju bara bli bättre :-)

Nu ska vi straxt åka till farmor och farfar och fira lite jul. Vi kommer inte träffa dem alls under julen då de åker till makens syster och vi tillbringar julen borta med.

Ha det gott/ Åsa

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det inte blev så svårt för pappan, hoppas han sjön "Trollmor" för henne
    lycka till säger mormor o morgar

    SvaraRadera