måndag 21 mars 2011

Måndag!

Ja...då var det faktiskt måndag igen. Dagarna bara försvinner.
Här har vi haft en underbar helg iallfall. I lördags åkte Lilleman och jag in till Stan och shoppade lite. Lileman shoppade två par gympaskor, sen blev det en rullgardin till Brallisens rum. Vi lyckades även hämta hem en bilbarnstol och en säng till Brallisen. Sängen får hon väl vänta ett tag med att sova i, men då har jag tid att måla den först.

Lillemans egna val!

Mammans val!

I går tillbringade vi HELA dagen hos farmor och farfar. Sågade ner träd, eldade, grillade korv och bara njöt av det vackra vädret. Vi fick även middag där på kvällen så vi var inte hemma förrän till sovdags. Båda barnen slocknade som två ljus och det gjorde dessvärre mamman med! Vaknade efter en timme eller så i Lillemans säng :-) Skönt var det iallafall...och all frisk luft tröttar tydligen ut en!


Första utefikat!

"Skogshuggaren" himself !

Stor brasa!

Idag har det som vanligt varit bad för Lilleman och mig, vi lämnade Brallisen hos farmor och farfar och åkte till simhallen. Det var bara vi och en mamma med bebis där. Gott om plats i bassängen! Vi testade även på den STORA bassängen och min duktiga kille "simmade" 4 längder. Visserligen med armpuffar och simring, men ändå...han är duktig!

Mammas badkille!

Efter middagen tog hela familjen en liten promenad...det var fortfarande ganska varmt och skönt ute. Vi gick upp till grannen och kollade in hans traktor, kärra, hjullastare och annat! Sen blev det hem och hoppikojs för lilla ligan. NU sover de sött och maken är uppe hos farmor och farfar som hade någe läckage och mamman i familjen ska ha TV-kväll!!

Ha det gott/ Åsa

1 kommentar:

  1. Oj vad härligt det låter, mormor tycker att skorna Lilleman valt var jättefina och vad duktig han är att simma. Passa på att vara ute så mycket som möjligt nu när det är fint.
    ha det gott hälsar mormor o morfar

    SvaraRadera